About me

Hi ik ben Eljada Rosier, een professioneel cinematographer en editor.
Gericht op het maken van producten van hoge kwaliteit, gespecialiseerd in films voor bruiloften.
Dankzij meer dan 5 jaar ervaring in films maken en een journalistieke achtergrond heb ik mij al
tot een hoog niveau kunnen ontwikkelen op het gebied van visuele verhalen.
Ik ben gevestigd in Amersfoort, Nederland, maar reis voor bruiloften ook de wereld over.


That's me
 • That's me

 • Januari 1986 ben ik geboren, afgestudeerd als journalist, woon in een allerschattigst oud huisje in Amersfoort met de meest fantastische man die ik maar kan wensen, 22 juni 2016 zijn we getrouwd in de Ardennen, met als gezelschap 50 van onze beste vrienden en familie.
  Mijn werk doe ik vanuit huis met als gezelschap mijn lieve rode poes Sien aka Sinaasappel.

  Ik heb een grote bos krullen van mijzelf, sproetjes all over in de zomer, verkies wandelen ver boven fietsen, houd van lachen, mensen helpen, muziek luisteren én nieuwe muziek ontdekken, de geur van regen na een warme zomerdag, latte macchiato, chocolade-cheesecake, mooie foto's, fashion en verre reizen maken, waar bij dit laatste mijn baan ook wel bij helpt..

My Philosophy
 • My Philosophy

 • Ik ben gepassioneerd om verhalen te vertellen via films, omdat er geen beter medium bestaat om te gebruiken voor het vertellen van een verhaal. Daarbij geloof ik dat mijn koppels de beste verhalen hebben!

  Een bruiloft is vol blijdschap, gelach, tranen, verwachting en hoop. Deze momenten zijn het waard om vast te leggen en vast te houden, omdat ze de beste verhalen zijn die je nog jarenlang zult delen. Film blijft altijd bestaan. Het is net als de oude antieke ring van oma. Generatie op generatie wordt deze doorgegeven, elk nieuw persoon welke hem krijgt, koestert hem en waardeert hem.

  Een bruiloft is zoveel meer dan een mooi event.
  Het is een verhaal dat de geboorte van een nieuw gezin markeert en het begin is van een geschiedenis. Mijn passie is om voor dat verhaal te zorgen. Het zit in het prachtig vastleggen van de emoties die jullie verhaal uniek maken. Mijn grootste roeping als filmmaker en verhalenverteller is om geschiedenis te schrijven.

Location
 • Location

 • Amersfoort, Nederland
  avisha@live.nl

  +31 6 407 333 68
  Monday – Friday 8:30am – 7pm
  Saturday/Sunday closed